Gondoskodás kutyája érzékeny emésztéséről

Hozzon megnyugvást az érzékeny emésztésére.

Vajon kutyájának a lehető legegészségesebb az emésztőrendszere? Örömmel eszik? Jól érzi magát, növekszik, a legtöbbet hozza ki az életből? Minden kutya más és más, egyes egyedek emésztése érzékeny lehet. Annak érdekében, hogy kutyája egészséges és teljes életet éljen, emésztőrendszerének a lehető leghatékonyabb működése kulcsfontosságú.

Kutyája számára az egészséges emésztés jelenti a védelmet.

Az emésztőrendszer a nap minden órájában védelmet nyújt kutyája számára. Itt található a kutya immunsejtjeinek 70%-a, melyek védik szervezetét a méreganyagoktól, és megakadályozzák a a külvilágból származó káros mikrobák megtelepedését. Az emésztőrendszernek kulcsszerepe van a tápanyagok felszívódásában, energiává történő átalakításukban és a megemésztetlen részek kiválasztásában.

Az érzékeny emésztés jelei

Elsősorban két dologra kell figyelnie:

  • • Gyakran puha és nem megfelelő állagú széklet

Az időnkénti hasmenés és laza széklet a bélflóra egyensúlyának felborulását természetes módon jelzi. Ha ezek még gyakrabban fordulnak elő, akkor az táplálék-intoleranciára vagy allergiára utalhat. Ha aggódik, forduljon állatorvosához, aki megvizsgálja a kutyát.

  • • Rossz reakció az új étrenddel szemben

Ha megváltoztatja kutyája étrendjét, a legjobb, ha fokozatosan vezeti be az új eledelt. Ha viszont még a lassú változtatás is felfúvódáshoz és/vagy hasmenéshez vezet, az annak a jele lehet, hogy a kutyája nem tolerálja az új étrendet.

BIZTOSÍTSA A FANTASZTIKUS KEZDETET KÖLYÖKKUTYÁJA SZÁMÁRA


Vonatkozó termékek

PRO PLAN® LARGE ROBUST PUPPY OPTISTART® FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel nagytestű, robosztus testalkatú kölyökkutyák számára. Alkalmas vemhes és szoptatós kutyák részére is.

PRO PLAN® DOG MEDIUM PUPPY OPTISTART® FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel közepes testű kölyökkutyák számára.