Fantasztikus életkezdés kölyökkutyájának

Eljött végre a várva várt pillanat: megérkezik otthonába az új családtag. Ön az első pillanattól biztosítani szeretné, hogy kölyökkutyája élete fantasztikus legyen. Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben.

A tudomány erejét felhasználva a Purina® PRO PLAN® kutyája fejlődésének különböző időszakaiban segít az optimális táplálkozás biztosításában. Ez az optimális egészség alapja és kölyökkutyája életének kiindulópontja is egyben.

A Purina® PRO PLAN® egyedülálló tudományos háttérrel rendelkezik. Ezt annak köszönhetjük, hogy a Purina® mögött több mint 85 évnyi úttörő szerep áll a kutyák táplálásának területén. Napjainkban a Purina® csapatát táplálkozási szakértők, élelmiszer kutatók, állatorvosok és az állatok viselkedését tanulmányozó szakemberek erősítik – számos forradalmi áttörést köszönhetünk nekik a kutyák egészségének és táplálásának terén. Szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy megismerje, hogyan kell helyesen etetnie kölyökkutyáját, és hogyan támogathatja egészségét a megfelelő táplálkozás segítségével.

Hiszünk abban, hogy a kutya egészségének és jóllétének legfőbb kulcsa az a gondoskodás és elkötelezettség, amelyet a kutya a gazdájától kap. Legjobban úgy tudunk segíteni a kutyáknak, ha megosztjuk Önnel a szaktudásunkat. Magunk is kutyatulajdonosok vagyunk, tudjuk, hogy egy kutya gazdájának lenni életen át tartó felelősséget jelent. Ezért mindkettejükkel szemben elkötelezettséget érzünk, termékeinkkel és támogatásunkkal a kutya életének minden pillanatához alkalmazkodunk.

KÖLYÖKKUTYÁJA BEMUTATÁSA A VILÁGNAK


Vonatkozó termékek

PRO PLAN® DOG SMALL & MINI PUPPY OPTISTART™ FORMULÁVAL

eljes értékű állateledel kistestű és mini kölyökkutyák számára.

PRO PLAN®DOG LARGE PUPPY ATHLETIC OPTISTART™ FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel közepes estű kölyökkutyák számára.