Miért vagyunk különbözőek

A minőség a részletekben lakozik

Hiszünk abban, hogy a kutyánkról való gondoskodás során egyetlen részlet fölött sem szabad elsiklani. A Purina® PRO PLAN® számára az összetevők minősége és biztonságossága a legfontosabb; ebből nem engedünk.

Tudományosan bizonyított előnyök

Mindennek, amit teszünk, egyszerű célja van: a kutyák és gazdáik életét próbáljuk jobbá tenni. OPTINUTRITION termékeink tudományosan bizonyított előnyöket biztosítanak. Minden egyes összetevőt és tápanyagszintet úgy választottunk meg, hogy hatékony módon segítsék a kutya egészségét.

Élvonalbeli tudományos módszerek

Kutatás-fejlesztési részlegünk folyamatosan és fáradhatatlanul keresi az új és úttörő módszereket, amelyekkel segíthetünk a gazdáknak és kutyáiknak. Így tudományos áttöréseink, felfedezéseink a nemzetközi tudományos közösség is elismeri, melyek szakmailag lektorált folyóiratokban jelennek meg.

Hatékony tápanyag felszívódás

A tápanyagok kiváló felszívódása érdekében termékeinket a Purina szabadalmaztatott technológiáján alapuló, legkedvezőbb eljárás alkalmazásával készítjük. A gondos főzés az ízeket és a tápértéket egyaránt érintetlenül hagyja – így a PRO PLAN® termékek az összetevőinkből a legtöbbet kihozva hosszú távon támogatják kutyája egészségét.

Az ő fantasztikus világa


Vonatkozó termékek

PRO PLAN® MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN OPTIDERMA FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel közepes testű, érzékeny emésztésű felnőtt kutyák számára

PRO PLAN® MEDIUM PUPPY SENSITIVE DIGESTION OPTIDIGEST FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel közepes testű, érzékeny emésztésű kölyökkutyák számára. Alkalmas vemhes és szoptatós kutyák részére is.