Amiben hiszünk

Hat dolog, ami hitünk szerint különbözővé teszi a Purina® PRO PLAN® termékeket

1. Hiszünk abban, hogy Ön játssza a legfontosabb szerepet

Hiszünk abban, hogy a kutya egészségének és jóllétének legfőbb kulcsa az a gondoskodás és elkötelezettség, amelyet a kutya a gazdájától kap. Legjobban úgy tudunk segíteni a kutyáknak, ha megosztjuk Önnel a szaktudásunkat. 


2. Hiszünk abban, hogy a korlátok tovább szélesíthetőek

Folyamatosan és fáradhatatlanul keressük az új és úttörő módszereket, amelyekkel segíthetünk Önnek és kutyájának. Számunkra egyszerűen nem elég jó az, ha valami csak „elég jó”. Ezért az állateledelekre vonatkozó európai szabályozási szabványokat pusztán kiindulópontnak tekintjük. Nem csupán megfelelünk ezeknek a szabványoknak: túlteljesítjük őket. 

3. Hiszünk abban, hogy Ön mindenki másnál jobban ismeri a kutyáját

Elismerjük, hogy Ön tudja a legjobban, mi a jó a kutyának. Ezért széles körű fogyasztói kutatásokat végzünk az Önhöz hasonló tulajdonosok bevonásával. Ezek a kutatások megmutatták, hogy napjainkban az emésztési problémák jelentik az egyik olyan egészségügyi területet, amelynél a kutyatulajdonosoknak a leginkább szükségük van a segítségre. Ezért fejlesztettük ki az OPTIDIGEST formulát. 

4. Hiszünk a célirányos innovációban

Összes kutatás-fejlesztési erőfeszítésünket tudományosan bizonyított előnyöket biztosító termékek létrehozására fordítjuk. Nem adunk hozzá összetevőket a termékeinkhez magyarázat nélkül, nem használunk például színezékeket. 


5. Hiszünk abban, hogy támogatásunkkal kutyája egész élete során segíthetjük Önt

Magunk is kutyatulajdonosok, kutyarajongók vagyunk, tudjuk, hogy egy kutya gazdájának lenni életen át tartó felelősséget jelent. Ezért a kutyával és Önnel szemben is elkötelezettséget érzünk, termékeinkkel és támogatásunkkal a kutya életének minden különböző pillanatához alkalmazkodunk. 


6. Hiszünk a gondoskodás fontosságában

Tisztában vagyunk vele, hogy a táplálás csak a kiindulópontja annak, ha fantasztikussá akarjuk tenni egy kutya világát. Például a megfelelő tréning is kulcsfontosságú, ha szeretné rendszeresen magával vinni a kutyát, és az életének még nagyobb szeletét megosztani vele. Ezért fordítunk jelenleg energiát arra, hogy a tápláláson túlmenő kérdésekben is támogatást tudjunk nyújtani a tulajdonosoknak, például a kölyökkutyákról való gondoskodás terén.

MIBEN MÁS A PRO PLAN?


Vonatkozó termékek

PURINA® PRO PLAN® Large Adult Robust with OPTIDERMA - lazacban gazdag

Teljes értékű állateledel nagytestű, robosztus testalkatú és érzékeny bőrű felnőtt kutyák számára

PURINA® PRO PLAN® Large Adult Athletic with OPTIDERMA - lazacban gazdag

Teljes értékű állateledel nagytestű, atletikus testalkatú és érzékeny bőrű felnőtt kutyák számára