Innovációnk

Minden kutyának eltérő táplálkozási igényei vannak, és igényeik különböző életszakaszaik során többször változnak. A Purina® PRO PLAN® új, az OPTINUTRITION formulán alapuló termékválasztéka a legújabb innovációnk, amely képes mindezen igények kielégítésére. Tápanyagok legmodernebb és leghatékonyabb kombinációja, amelyet élvonalbeli tudományos és szakértői módszerekkel az Ön kutyájának táplálkozásához alkalmazkodva fejlesztettünk ki.

A Purina® PRO PLAN® teljes választéka az OPTINUTRITION formulán alapul, különböző termékeink az egyes kutyák igényei szerint különböző előnyöket biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy történjen bármi is kutyájával, Ön nálunk megtalálja a kedvence igényeinek megfelelő megoldást.

Az OPTINUTRITION tudományosan bizonyított előnyei a kutya egész életében jellemző egészséggel kapcsolatos igényekre kínálnak megoldást. Ez azt jelenti, hogy bármi történjen is kutyája életében, Ön megtalálja a helyzetnek megfelelő táplálkozási megoldást. És mivel termékválasztékunk a kutyák mérete és fejlődési állapota alapján épül fel, Ön a kedvence minden életszakaszában számíthat a Purina® PRO PLAN® termékeire.

Válassza ki a megfelelő eledelt kedvence számára


Vonatkozó termékek

PRO PLAN® ALL SIZES ADULT PERFORMANCE OPTIPOWER FORMULÁVAL

Teljes értékű állateledel bármilyen méretű, aktív felnőtt kutyák számára.